FOTO a VIDEO: Na Ivanskej ceste narazil vlak do kamióna, boli sme pri tom!

3.10.2019
0
Nehoda na priecestí

Zdroj: lb

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ Dramatická situácia sa dnes tesne pred 9:00 h odohrala na železničnom priecestí na Ivanskej ceste v bratislavskom Ružinove. Rušňovodič nákladného vlaku spozoroval na priecestí kamión, no zrážke už nedokázal zabrániť. V súčasnosti už vlaky premávajú a priecestie je prejazdné.

"Práve som sa blížil k priecestiu autom a vedľa mňa išiel po koľajniciach nákladný vlak. Všimol som si, že spomaľuje, až nakoniec úplne zastal. Vzápätí na miesto  utekali ľudia. O chvíľu som zistil, že došlo k nehode a tak skoro sa nepohneme. Keďže vlak zatarasil celé priecestie, vodiči sa začali na Trnavskej ceste otáčať a smerovali späť k podjazdu, kadiaľ sa dá dostať na Trnávku," opísal nám situáciu jeden z vodičov.

Zdroj: kh

Na miesto sme dorazili i my, krátko po nás aj policajti. Našťastie pravdepodobne nebol nikto zranený. Rušňovodič sa k nehode odmietol vyjadriť. Len nás upozornil, že odstránenie nehody bude trvať minimálne dve hodiny. V súčasnosti však už je priecestie prejazdné. Na Ivanskej ceste sa často tvoria kolóny, nie sú tu rampy a vodiči neraz majú problém opustiť priecestie, keďže stoja v kolóne.

Vlak zachytil vlečku kamióna:

Zdroj: lb

Zdroj: lb

​O pár minút došli na miesto aj policajti:

Zdroj: nc

​Na miesto dorazili aj hasiči:

Zdroj: nc

​Vlaky už premávajú:

(lb)

Páčil sa vám článok?