Naozaj nepoučiteľný! Šoféroval napriek štvornásobnému zákazu a ešte čo urobil, keď zbadal policajtov

4.9.2019

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Niektorí ľudia sú naozaj nepoučiteľní. Zaujímavé však je, že sa zrejme nikdy nedokážu správať nenápadne. Veď posúďte sami, či by ste urobili toto, ak by ste sa chceli vyhnúť pozornosti policajtov

"Dopravných policajtov počas víkendu zaujalo neobvyklé správanie vodiča, ktorý prechádzal s autom zn. Škoda Fabia (EČV Galanta) po ulici Domové role (Ružinov - pozn. redakcie). Ten po tom, čo spozoroval auto policajnej hliadky, zastavil, vystúpil a odchádzal preč od svojho auta, ktoré ponechal neuzamknuté s otvorenými dverami odstavené na ceste," opísali policajti situáciu na sociálnej sieti.

Policajti následne vodiča vyzvali, aby predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku auta. Vodič sa však žiadnymi dokladmi preukázať nevedel.

"Lustráciou v policajných evidenciách bolo zistené, že vodič z Galanty má štyrikrát uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá! Na základe zistených skutočností na mieste policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. 35-ročný vodič z Galanty bol obvinený z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, za ktorý mu v prípade preukázania viny pred súdom hrozí trest odňatia slobody až na dva roky Po vykonaní všetkých procesných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní," ododali policajti.

(ms).

Páčil sa vám článok?