VIDEO: Na Obchodnej sa opäť odohral brutálny nočný útok - bitkárov zachytila bezpečnostná kamera

3.9.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Včera krátko po 22.00 hod boli hliadky PZ vyslané na základe oznámenia o fyzickom napadnutí muža na Obchodnú ulicu. Policajti Obvodného oddelenia Staré Mesto - stred, ktorí sa na miesto incidentu dostavili ako prví, hodnovernosť oznámenia preverili a potvrdili. Paradoxne sa útok odohral pred nedávno otvorenou stanicou Mestskej polície.

Podľa doterajších informácií bol poškodený muž pred jednou z prevádzok s občerstvením fyzický napadnutý iným mužom. Ten poškodeného fyzicky napadol údermi päsťou ako aj kopmi nohou do oblasti hlavy. Útočník z miesta následne utiekol v smere na Poštovú ulicu. 

"Policajti počas následného prepátravania okolia spozorovali osobu mužského pohlavia, ktorá zodpovedala popisu útočníka. Muž, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu so zasahujúcimi policajtmi nespolupracoval a z miesta chcel odísť. Z tohto dôvodu mu boli priložené služobné putá po nasadení ktorých bol 17-ročný muž eskortovaný na príslušné oddelenie Policajného zboru. Poškodený 29-ročný muž bol na mieste ošetrený privolanou RZP a prevezený k ďalšiemu ošetreniu do jednej z nemocníc. Útočníkovi nezabránilo v tomto konaní ani to, že incident sa odohral priamo pod jednou z nainštalovaných kamier a navyše v blízkosti novootvorenej stanice Mestskej polície hlavného mesta SR Bratislavy," píše na FB polícia z Bratislavského kraja.

FOTO a VIDEO Nová stanica mestskej polície na Obchodnej oddnes slúži verejnosti

Hlavné mesto dnes otvorilo novú stanicu mestskej polície na Obchodnej ulici. Slúžiť bude ako klientske centrum, sídlo novej zásahovej jednotky mestskej polície, víkendové operačné stredisko a zároveň aj ako priestor, v ktorom sa budú stretávať tí, ktorí sa na riešení problému Obchodnej ulice podieľajú. Obchodná ulica v je v posledných rokoch spájaná s negatívnymi často tragickými udalosťami.

Vyšetrovaním okolností tohto incidentu, ako aj vyvodením trestno-právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I.

(ts)

Páčil sa vám článok?