FOTO: V Bratislave zadržali skupinu jedenástich mužov z Afganistanu

7.8.2019
0
Migranti

Zdroj: FB Polícia SR

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti dnes zadržali skupinku cudzincov, ktorí prišli na Slovensko nelegálne. Od nás chceli zrejme pokračovať smerom na západ.

"Môžeme potvrdiť, že dnes okolo poludnia zadržali policajti v Bratislave pri diaľnici D2 jedenásť nelegálnych migrantov. Ďalších šiestich cudzincov zadržali kolegovia v Rakúsku. Podľa prvotných informácií ide o Afgancov do 30 rokov, ženy ani deti medzi nimi neboli," informovala polícia na sociálnej sieti

Zdroj: FB Polícia SR

"S rakúskymi kolegami intenzívne komunikujeme, viac informácií budeme môcť poskytnúť, až keď to procesná situácia dovolí. Na prípade pracujú policajti Úradu hraničnej a cudzineckej polície," dodali policajti.

Na policajnej stanici:

Zdroj: FB Polícia SR

​Odovzdávanie odtlačkov prstov:

Zdroj: FB Polícia SR

(ms)

VIDEO: Nepoučiteľní chodci - radšej budú riskovať svoje životy než chodiť po priechodoch na zelenú...

Minulý týždeň na Gagarinovej ulici vyhasol život chodca. Podľa doterajších zistení z miesta dopravnej nehody mal chodec na úrovni zastávky MHD stáť na ceste mimo vyznačeného priechodu pre chodcov, kde ho zrazilo auto. Chodec utrpel pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol. Policajti sa vybrali s kamerou do ulíc a podarilo sa im nakrútiť v akcii viacerých potenciálnych "samovrahov".

Páčil sa vám článok?