Strašné: Opitý chlap so sekerou v ruke ohrozoval okoloidúcich, zaťal ju aj do auta!

26.6.2019
0
Lidl na Peknej ceste v Krasňanoch

Zdroj: Google maps

Páčil sa vám článok?

V Krasňanoch v bratislavskej Rači bolo včera neuveriteľne rušno a nebolo to vôbec príjemné. Opitý muž so sekerou v ruke sa púšťal do okoloidúcich

"Pred 13.00 h sa medzi kozmetikou a Lidlom v Krasňanoch pohyboval feťák so sekerou, vyhrážal sa ľudom zabitím, zadrel sekeru do smetnej nádoby pri kostole, taktiež do auta robotníkov pracujúcich na rekonštrukcii Jednoty a keďže sa aj v okolí Račianskej 157 ozývalo rinčanie, je možné, že napáchal škody na autách aj tam. Zadržali ho muži zákona, ale bolo by dobre, aby sa ďalší svedkovia prihlásili na polícii (napríklad aj ten cyklista, čo mu chcel zotať hlavu), aby ten magor nedostal len výtržníctvo a nebehal zas po uliciach," napísala na sociálnu sieť Martina.  lebo sa vraj jedna o známu firmu.

Prípad nám potvrdili aj policati. Chlapa sa im podarilo spacifikovať v Lidli. "Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky včera krátko pred 13.00 hod v priestoroch obchodu na Peknej ceste obmedzili na osobnej slobode muža, ktorý sa mal so sekerou v ruke vyhrážať okoloidúcim a ktorý mal poškodiť motorové vozidlo.  Muž sa v súčasnosti nachádza v cele policajného zaistenia. Poverený príslušník začal v tomto prípade trestné stíhanie z prečinu výtržníctva," povedala nám bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Muž v súčasnosti čaká v policajnej cele, kým vytriezvie. Potom si zrejme vypočuje obvinenie, správu budeme aktualizovať.

(ms)

Páčil sa vám článok?