FOTO: Pes sa viezol po obchvate na motorke, ale musel presadnúť do policajného auta!

24.4.2019

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti museli riešiť v uplynulých dňoch kurióznu dopravnú situáciu. Na diaľničnom obchvate spozorovali motorkára, ktorý na kolenách viezol svojho štvornohého miláčika. Pes musel napokon vzhľadom k bezpečnosti cestnej premávky prestúpiť z motocykla do policajného auta...

"Diaľniční policajti spozorovali minulý týždeň netradičnú posádku prevážajúcu sa na motocykli po bratislavskom obchvate v smere do Trnavy. Motocyklista totižto na kolenách viezol svojho psíka menšieho vzrastu. Policajtom po zastavení uviedol, že svojho najlepšieho štvornohého kamaráta nemal ako inak prepraviť a za vzniknutú situáciu sa ospravedlnil," informovali o netradičnom prípade bratislavskí policajti na svojom facebooku, kde zverejnili aj fotografie zo spomínanej situácie a následnej kontroly.

Zdroj: FB PZ Bratislavský kraj

"Z dôvodu zachovania bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky policajti psíka prepravili mimo diaľnice. Policajti motocyklistu na mieste vybavili napomenutím," doplnili policajti a my už s troškou humoru vyplývajúceho z tejto kuriozitky dodávame, že pes pokutu nedostal, hoci jazdil na motorke bez prilby.

(ars)

Páčil sa vám článok?