VIDEO: Policajný záťah v herni pod Pentagonom - čo všetko pri ňom policajti objavili?

16.4.2019
Pentagon

Zdroj: FB Eurostav Slovakia

Páčil sa vám článok?

Policajti z druhého Bratislavského okresu vykonali včera večer raziu v objekte s názvom „PENTAGON“ na Stavbárskej ulici, kedy na základe operatívneho rozpracovania a príkazu prokurátora vnikli do herne pod neslávne známou bytovkou vo Vrakuni, kde skontrolovali 22 prítomných osôb, čo sa mužom zákona určite vyplatilo...

Policajti Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II v súčinnosti s Pohotovostným policajným útvarom Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vošli včera krátko pred 19.30 hod do priestorov herne, v ktorej sa v tom čase nachádzalo približne 22 osôb.

Ich razia začala takto: 

Počas prehliadky bolo zaistených celkovo 71 papierových skladačiek, viacero kusov priesvitných sáčkov s tlakovými uzávermi ale aj injekčná striekačka s obsahom bielej kryštalickej látky. Tie boli následne zaslané k expertíznemu skúmaniu na Kriminalistický a expertízny ústav Prezídia PZ. Policajti v rámci prehliadky vykonali aj osobné prehliadky zúčastnených osôb, pričom pri celkovo siedmych osobách bolo v rámci nich zaistené papierové skladačky s obsahom bielej kryštalickej látky. Tieto osoby – dve ženy vo veku 27 a 57 rokov, a päť mužov vo veku 57, 70, 32, 49 a 41 rokov boli obmedzené na osobnej slobode a eskortované na príslušné policajné oddelenie. Počas vykonania služobného zákroku nedošlo k zraneniu osôb.

Následným vyšetrovaním ako aj vyvodením možnej trestnoprávnej zodpovednosti voči zadržaným osobám sa v súčasnosti intenzívne zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II.

(ts)

Páčil sa vám článok?