Bitka v autobuse MHD: Cestujúci spôsobil vodičovi viaceré zranenia

9.10.2018

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Po fyzickom napadnutí a zranení vodiča autobusu na konečnej zastávke vozidiel MHD skončil 32 - ročný Bratislavčan v cele policajného zaistenia. Čo sa presne stalo?

Až trojročný pobyt za mrežami hrozí  32-ročnému Martinovi G. z Bratislavy, ktorého už policajti obvinili z trestného činu výtržníctva. V nedeľu (7.10.2018) okolo 19.30 hod pristúpil vodič autobusu na konečnej pod mostom SNP k mužovi, ktorý spal na jednom zo sedadiel. "Vodič sa snažil muža zobudiť a vyzval ho, aby opustil priestory vozidla, na čo muž reagoval najskôr vulgárnym a následne fyzickým napadnutím vodiča. Vodič sa vrátil do priestorov kabíny vodiča, avšak muž v agresívnom konaní pokračoval a vstúpil do kabíny vodiča, kde v útoku pokračoval. Vodič napadnutím utrpel viaceré zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do jednej z nemocníc, " informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Na miesto privolali policajtov, ktorí agresívneho muža zadržali a previezli na oddelenie. Muž skončil  v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „superrýchlom“ konaní.

(TS,nc)

Páčil sa vám článok?