VIDEO: Žena kráčala po diaľnici, zrazil ju nákladiak

8.9.2018
0
Chodkyňa na diaľnici

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Policajti zverejnili ako varovanie kamerový záznam z udalosti, ku ktorej došlo pred pár dňami pri tuneli Sitina v Bratislave.

"V blízkosti bratislavského tunela Sitina na diaľnici D2 došlo nadrádnom k zrážke medzi chodkyňou (31) a nákladným motorovým vozidlom. Žena vošla do jazdnej dráhy vozidla a utrpela ťažké zranenia," informoval nás ešte predvčerom bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Teraz už policajti zverejnili aj video zachytávajúce ženu pohybujúcu sa po diaľnici.

Policajti prišli na miesto krátko pred 04:15 ráno. „Podľa doterajších informácií z doposiaľ presne nezistených príčin vošla 31-ročná žena v uvedenom úseku diaľnice D2 - v smere od tunela Sitina na most Lafranconi v pravom jazdnom pruhu, do jazdnej dráhy prechádzajúceho ťahača zn. Volvo s návesom,“ prezradil Szeiff.

Žena utrpela pri nehode viaceré ťažké zranenia najmä nôh, s ktorými ju previezli do jednej z nemocníc. Dychová skúška u vodiča nákladiaka ukázala, že alkohol nepil. Policajti v tejto súvislosti upozorňujú chodcov, že na diaľnicu majú vstup zakázaný.

(ms)

Páčil sa vám článok?