Zabili brata mŕtveho bossa

16.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

Výstrely z automatických zbraní usmrtili na Pribišovej ulici pred vchodom domu číslo 41 dvoch mužov - 31-ročného Róberta D. z Bratislavy a 32-ročného Mariána F. zo Žiaru nad Hronom, ktorí sedeli v osobnom aute značky Mercedes 600 S.

Podľa informácií z policajných zdrojov na mercedes strieľali dvaja maskovaní páchatelia zo zbraní kalibru 9 mm. Po skutku ušli na aute značky Audi tmavej farby.

Polícia na mieste činu zaistila 30 kusov nábojníc a dva projektily, pištoľ značky Glob 19 kalibru 9 mm a pištoľ ČZ 85 kalibru 9 mm. Asi hodinu po skutku v lesnom poraste v katastri obce Jabloňové, okres Malacky hasili požiarnici horiace osobné auto značky Audi, ktoré oheň tak poškodil, že sa nedalo zistiť evidenčné číslo vozidla, číslo motora ani číslo karosérie. Policajti skúmajú, či išlo o to isté vozidlo, na ktorom ušli páchatelia dvojnásobnej vraždy. Prípadom sa zaoberá vyšetrovateľ krajského úradu vyšetrovania.

Nebohý Róbert D. bol bratom údajného bossa bratislavského podsvetia Eduarda D., ktorého 9. mája tohto roku v areáli bratislavských Zlatých Pieskov usmrtila mohutná explózia na diaľku odpálenej nálože.

(his)

Páčil sa vám článok?