Nepoznáte ich? Polícia pátra po identite dvojice na obrázku

16.2.2018
0
Dvojica

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave vyšetrujú prečin neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty. V tejto súvislosti pátrajú po totožnosti dvoch osôb.

Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 28.01.2018 v čase okolo 14:20 hod v jednom z nákupných centier na ulici Cesta na Senec v Bratislave odcudzil poškodenej žene peňaženku s obsahom hotovosti ako aj osobných dokladov. Medzi  odcudzenými dokladmi bola aj platobná karta, s ktorou následne doposiaľ neznámy páchateľ v čase okolo 14:50 hod toho istého dňa opakovane vykonal výber hotovosti z jedného z bankomatov na Vajnorskej ulici v Bratislave. Svojím konaním tak poškodenej spôsobil škodu v celkovej výške 320 eur,“ informovala nás policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

V tejto súvislosti sa polícia obracia aj na verejnosť so žiadosťou o identifikáciu dvoch osôb na fotografii, ktoré by mohli napomôcť pri objasnení tohto skutku. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli, môžete oznámiť na bezplatné číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?