Bratislavčanka Adriana: Kamarátkinu dcéru chcel neznámy muž vlákať do kufra auta

27.11.2017
0

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

V posledných dňoch na sociálnej sieti vyvolal rozruch status, ktorý sa šíri závratnou rýchlosťou a varuje ženy pred neznámym päťdesiatnikom. Ten sa údajne snažil nalákať mladú dievčinu do kufra svojho auta.

„Pozor! Kamarátkinu 20-ročnú dcéru dnes na Rovniankovej ulici (na fotografii - poznámka red.) za DK Zrkadlový háj oslovil cca 50 ročný muž s tým, že má pokazený kufor na aute, nedá sa mu otvoriť zvonku, či by mu mohla pomôcť. Chcel po nej, aby s ním išla k jeho autu a vliezla cez auto do kufra a otvorila ho zvnútra! Našťastie bola naša slečna, ktorá aj keď má 20 rokov, vyzerá na 16 (čo si asi myslel aj dotyčný), uvedomelá a slušne, ale dôrazne odmietla, že ona mu teda do kufra určite nevlezie, nakoľko ho vôbec nepozná. Pre tentokrát to malo dobrý koniec,“ opísala príhodu na sociálnej sieti pani Adriana.

Snažili sme sa zistiť, či sa s touto skúsenosťou nejakí ľudia obrátili aj na políciu. V rámci Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V neevidujeme v súvislosti s vami uvedeným prípadom žiadne oznámenie,“ povedala nám bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Adriana (meno máme v redakcii) nám však tvrdí, že príhoda sa naozaj stala, no na polícii ju nehlásila. „Nie, na políciu sme nešli. My s kamarátkou sme sa o tomto incidente dozvedeli až niekoľko hodín po tom, ako sa to stalo. Až keď sme prišli domov a kamaratkina dcéra nám o tom povedala...“ prezradila nám Adriana.

Ak máte podobnú skúsenoť,  napíšte nám, no určite najmä kontaktujte políciu.

(ms)

Páčil sa vám článok?