Nepoznáte tohto muža? Hľadajú ho v súvislosti s krádežou 7400 eur

16.5.2017
0
Nepoznáte tohto muža? z auta ukradol hotovosť 7400 euro! - Zlodej01
Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave I sa v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu krádeže v mestskej časti Bratislava – Staré Mesto obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácii muža priložených fotografiách.

Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo dňa 15.05.2017 v čase medzi 07.50 – 08.06 hod na Obchodnej ulici v Bratislave. Z priestorov zaparkovaného motorového vozidla zn. Mercedes Vito bola odcudzená kovová pokladnička s finančnou hotovosťou 7 400 eur  a poškodenej spoločnosti bola krádežou spôsobená škoda vo výške 7 428 eur,“ informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Muž, ktorého identitu sa polícia snaží v súvislosti s týmto prípadom zsitiť, je  štíhlej postavy vo veku cca 30 rokov, vysoký cca 180 cm, oblečenú mal čiernu bundu, tmavé nohavice a obuté mal čierne tenisky.

„V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na priložených fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“  dodala Mihalíková.

(ts, ars, foto: pz sr)

Páčil sa vám článok?