Zadržali ďalšieho devianta: Onanoval aj pred privolanými policajtmi

10.4.2017
0
Zadržali ďalšieho devianta: onanoval aj pred privolanými policajtmi - bieloruska
Páčil sa vám článok?

V poslednom čase sa v Bratislave ako keby roztrhlo vrece s prípadmi exhibicionizmu či iných sexuálnych deviácií. Až trojročný pobyt za mrežami hrozí 38-ročnému Mariánovi z Bratislavy, ktorý sa v priebehu včerajšieho večera dopustil neslušnosti a verejného pohoršenia. V tomto konaní pokračoval aj po príchode policajtov!

Podľa doterajších informácií krátko pred 20.30 h bola hliadka vyslaná na Bieloruskú ulicu, kde podľa oznámenia sa mal muž, v blízkosti stojiska kontajnerov pred 19-ročnou ženou obnažovať a následne onanovať. Hodnovernosť tohto oznámenia sa na mieste potvrdila, po príchode sa menovaný na mieste nachádzal a v onanovaní pokračoval,“ priblížil policajný hovorca Michal Szeiff.

Policajti muža zadržali a a eskortovali na oddelenie. Následne voči nemu vzniesli obvinenie z trestného činu výtržníctva a následne ho umiestnili v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „superrýchlom“ konaní.

V tejto súvislosti polícia upozorňuje občanov, že pri každom páchaní protiprávneho konania je rýchla a bezodkladná reakcia občanov pre políciu veľkým prínosom, nakoľko pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku je ďaleko vyššia, ako v prípadoch, keď sa skutky oznamujú s väčším časovým odstupom po čine.

(ts, ars, Foto: googlemaps) 

Páčil sa vám článok?