Odťahováci naložili osobné auto aj s dvojročným dieťaťom vo vnútri!

31.3.2017
0
Odťahováci naložili osobné auto aj s dvojročným dieťaťom vo vnútri! - Odťahovka1
Páčil sa vám článok?

Prehnaná iniciatíva, maximálna nepozornosť či totálne nezvládnutie svojich povinností? Ako inak sa dá nazvať a vysvetliť situácia, ktorá sa dnes okolo obeda prihodila na Zámockej ulici. Vozidlo Mestskej odťahovej služby takmer odišlo na parkovisko Pri seči aj s osobným automobilom, v ktorom bolo dvojročné dieťa!

Podľa jedného z prítomných mužov, ktorému sa podarilo nákladné vozidlo Man patriace Mestskej odťahovej službe aj nafotografovať (fotografie v galérii), prišli k nesprávne  zaparkovanému osobnému autu na Zámockej ulici v Bratislave mestskí policajti, ktorí si ho najskôr nafotili a potom nechali naložiť na odťahovacie auto. Svedok tvrdí, že: „Nikto z nich sa do osobného auta nepozrel!" Auto patrilo inšpektorovi z Terna, ktorý si vybehol do obchodu, kým jeho dvojročný syn pravdepodobne spal na zadnom sedadle v detskej autosedačke. Našťastie otec dieťaťa vybehol z obchodu skôr, než stačilo vozidlo Mestskej odťahovej služby zamieriť do Petržalky na parkovisko odtiahnutých vozidiel, ktoré sa nachádza Pri seči.

Následne sa strhla výmena názorov medzi majiteľom osobného vozidla a mestskými policajtmi a k incidentu na Zámockej ulici bola napokon privolaná aj hliadka štátnej polície, ktorá vodiča osobného auta odviezla na policajnú stanicu s tým, že bude obvinený zo zanedbania starostlivosti o dieťa. Na argumenty svedkov celej situácie, že mestských policajtov by v takomto prípade mali obviniť z pokusu o únos dieťaťa, štátni policajti nereagovali. O prípade zisťujeme ďalšie informácie.

(ars, foto: fb)

Páčil sa vám článok?