Z vraždy mladej ženy polícia obvinila 33-ročného Ctibora

23.6.2016
0
Z vraždy mladej ženy polícia obvinila 33-ročného ctibora - vrah_ctibor
Páčil sa vám článok?

V prípade 30-ročnej ženy, ktorej mŕtve telo bolo nájdené v sobotu (18.6.) v jednom z bytov na Ulici Milana Marečka v bratislavskej Devínskej Novej Vsi, obvinil policajný vyšetrovateľ z obzvlášť závažného zločinu vraždy 33-ročného Ctibora z Bratislavy. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Podľa doterajšieho vyšetrovania mal Ctibor vo večerných hodinách v stredu 15. júna žene spôsobiť kuchynským nožom bodné poranenie v oblasti hrudníka. Tým jej spôsobil vážne zranenie, ktorému na mieste podľahla.

V sobotu preverovala polícia na základe oznámenia o nezvestnosti 30-ročnej ženy jej prítomnosť v byte na ulici Milana Marečka, pričom  tu našla jej telo bez známok života. Na mieste bolo zadržaný 33-ročný Bratislavčan, ktorý bol partnerom zavraždenej ženy.

"Pri osobnej prehliadke zadržaného muža bola nájdená aj zatavená injekčná striekačka s obsahom bielej kryštalickej látky, ktorá bola následne zaslaná na expertízne skúmanie. Zároveň bol v priestoroch bytu počas obhliadky zaistený kuchynský nôž, ktorý bol rovnako zaslaný na expertízne skúmanie," priblížil Szeiff.

Muž následne eskortovali na policajné oddelenie, kde sa k vražde priznal. Policajný vyšetrovateľ preto obvinil Ctibora z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Hrozí mu trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

(TASR)

Páčil sa vám článok?