Správy z bratislavského podsvetia 17/2015

11.9.2015
0
Správy z bratislavského podsvetia 17/2015 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA ROŽŇAVSKEJ ULICI 52-ročná Jarmila z Bratislavy viedla osobné motorové vozidlo smerom k obchodnému domu, kde ju na parkovisku zastavila policajná hliadka. Vodičke počas dychovej skúšky na alkohol zistili 1,44 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo sú 3 promile. Opakovaná dychová skúška ukázala 2,77 promile. Jarmila skončila v cele policajného zaistenia.

NA TOMÁŠIKOVEJ ULICI neznámy páchateľ vošiel do priestorov lekárne a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne peniaze. Zamestnankyňa mu z obavy o svoj život odovzdala finančnú hotovosť, páchateľ utiekol na neznáme miesto. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

NA TILGNEROVEJ ULICI polícia zadržala v byte rodičov 42-ročného Imricha z Bratislavy, ktorý je podozrivý z dobodania Francúza v priestoroch polyfunkčného objektu so sídlom na Hodžovom námestí. Páchateľ s nožom v ruke spôsobil občanovi Francúzska v priestoroch toaliet polyfunkčného objektu bodné poranenia, ktoré si vyžiadali prevoz Francúza do nemocnice, kde ho operovali.

NA PRIBINOVEJ ULICI v nákupnom dome dve ženy vo veku 38 a 43 rokov ukradli dvoje dámskych nohavíc, šesť dámskych overalov v celkovej hodnote vyše 330 €. Na základe informácií od občanov podozrivé ženy policajti zadržali.

NA IVÁNSKEJ CESTE v nákupnom centre pracovník SBS zadržal podozrivého 37-ročného občana Rumunska s odcudzenými nohavicami v hodnote 109 €.

NA HRONSKEJ ULICI 27-ročný Jozef z Bratislavy obral 18-ročného muža o mobilný telefón za 640 €. Policajti ho však vypátrali a Jozefovi hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

NA VIEDENSKEJ CESTE si pracovníci SBS počas hudobného podujatia všimli pri kontrole ruksaku patriacemu 28-ročnému Čechovi dve igelitové tašky s obsahom neznámej zelenej sušenej rastliny. Predbežné výsledky preukázali, že množstvo látky by stačilo na 185 jednorazových dávok marihuany.

(mm)

Páčil sa vám článok?