Pobyt pri vode môže mať aj zlé následky

25.7.2015
0
Pobyt pri vode môže mať aj zlé následky - kupalisko_delfin
Páčil sa vám článok?

Počas leta sa v areáloch prírodných kúpalísk alebo pri bazénoch sústredí väčšia časť návštevníkov. Príjemne strávený deň na kúpalisku môže však návštevníkom znepríjemniť zlodej. Preto dodržiavajte rady a odporúčania polície:

Skôr než opustíte auto pri odchode z parkoviska, zatvorte okná, uzamknite vozidlo. Pri žiadnom (aj krátkodobom) opustení vozidla v ňom nenechávajte autorádio, GPS zariadenie, peniaze, mobil, kufrík, kabelku, doklady a iné cenné veci na sedadlách, ani na zadnom okne.

Na parkovisku alebo na ulici neprekladajte veci z vozidla do batožinového priestoru. V odkladacej skrinke vozidla si nenechávajte doklady, doklady od auta, rezervný kľúč alebo iné dôležité veci. Večer a v noci parkujte na osvetlených miestach (ak je to možné).

Nepozornosť návštevníkov kúpalísk využívajú na páchanie trestnej činnosti aj tzv. „vreckári“. Dbajte preto o svoju bezpečnosť a dávajte pozor na svoje veci. Neberte si na kúpalisko zbytočné cennosti, platobné karty, veľké sumy peňazí. Zoberte si so sebou len potrebnú výšku peňažnej hotovosti. Na voľne položené veci na deke má dohliadať jeden z vás. Využívajte možnosť odložiť si svoje osobné veci do skriniek alebo trezorov.

(pol)

Páčil sa vám článok?