Správy z bratislavského podsvetia 12/2015

27.6.2015
0
Správy z bratislavského podsvetia 12/2015 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA TRNAVSKEJ ULICI si 64-ročná Bratislavčanka vložila kabelku do nákupného vozíka a začala vyberať tovar. Jej nepozornosť využil neznámy zlodej a ukradol kabelku s dokladmi a platobnými kartami. Kartu použil v bankomate na Krížnej ulici, kde sa štyri razy neúspešne pokúsil vybrať 400 €.

NA TYRŠOVOM NÁBREŽÍ hliadka zastavila a chcela skontrolovať 36-ročného Rastislava z Bratislavy. Ten na výzvy nereagoval, fyzicky zaútočil na policajta a chcel utiecť. Keďže na opakované výzvy nereagoval, za použitia hmatov a chvatov ho policajti spacifikovali a umiestnili do cely policajného zaistenia.

NA BAJKALSKEJ ULICI sa neznámy zlodej dostal do skladu náhradných dielcov, kde ukradol tri sady zliatinových diskov s pneumatikami so snímačmi tlaku v pneumatikách. Celková výška škody bola 18 200 €.

NA OBCHODNEJ ULICI 38-ročný Mário z Bratislavy sa v jednom zo vchodov pokúsil pílkou a kliešťami prekonať uzamykací mechanizmus reťaze spájajúcou dva bicykle. Keď sa mu to nepodarilo, bicykle vzal a odniesol. Spôsobil tak škodu 850 €.

NA BIELEJ ULICI 24-ročná Dobreva z Bulharska ukradla v jednom z obchodov 55-ročnému Ukrajincovi zo zadného vrecka nohavíc peňaženku. Okrem peňazí v nej mal aj doklady a platobné karty, škoda bola 90 €.

(mm)

Páčil sa vám článok?