Správy z bratislavského podsvetia 10/2015

22.5.2015
0
Správy z bratislavského podsvetia 10/2015 - policia_znak
Páčil sa vám článok?

NA BELINSKÉHO ULICI horeli štyri autá. Ako prvý mal začať horieť Peugeot Partner, od ktorého sa chytili tri vedľa zaparkované motorové vozidlá Fiat Doblo, Suzuki Swift a Škoda Roomster. Peugeot Partner a Fiat Doblo zhoreli do tla. Presné príčiny a okolnosti, za akých k požiaru vozidiel došlo, sa vyšetrujú.

NA ŠANCOVEJ ULICI 42-ročný Ladislav z Bratislavy poškodil okno na jednej z budov, vytlačil ho a následne vošiel do vnútorných priestorov. Tam ukradol asi 20 kusov mobilných telefónov rôznych značiek za približne 5-tisíc eur, ktoré si vložil do igelitovej tašky a z priestorov chcel odísť. Keďže už v tom čase hliadka policajného zboru na základe spusteného alarmu prehľadávala priestory budovy, muža na mieste zadržala.

NA BAZOVSKÉHO ULICI 22-ročný Mário a 22-ročný Martin z Bratislavy odlomili predný stierač zaparkovaného osobného auta. Následne sa presunuli na parkovisko na Červeňákovej ulice, kde poškodili ďalšie autá a na parkovisku na Ulici Janka Alexyho poškodili celkovo 9 osobných motorových vozidiel. Pokračovali na parkovisku na Heyrovského ulici, kde poškodili 11 osobných motorových vozidiel. Hliadka podozrivých mladíkov zadržala.

NA NOVOSVETSKEJ ULICI zadržala hliadka 56-ročného Jozefa z Bratislavy, ktorý ohrozoval autom svoje okolie. Hliadka ho zastavila a vodiča podrobila kontrole, počas ktorej mu namerali 3,19 promile.

(mm)

Páčil sa vám článok?