Neznámy lupič prepadol stávkovú kanceláriu, ukradol 700 euro

18.12.2013
0
Páčil sa vám článok?

Stávkovú kanceláriu na Bieloruskej ulici v Bratislave dnes predpoludním prepadli. Neznámy páchateľ vošiel do jej priestorov okolo 10.15 h a zamestnancovi sa vyhrážal, že použije zbraň, ak mu nevydá peniaze. Páchateľ napokon ušiel s lupom vo výške asi 700 eur.

Ako TASR ďalej informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, páchateľ ušiel z priestorov stávkovej kancelárie na doposiaľ neznáme miesto a lúpež sa zaobišla bez zranení. Polícia po ňom už začala pátrať. "Podľa dostupných informácií išlo o osobu mužského pohlavia, vysokú približne 175 centimetrov, štíhlej postavy. Oblečené mal rifle, na hlave mal tmavú šiltovku, tvár si maskoval modrým šálom a obuté mal bledé topánky," priblížil Szeiff.

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Ak si občania všimli v čase okolo 10.15 h na Bieloruskej ulici v Bratislave a v jej blízkom okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, polícia žiada, aby informácie poskytli na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(TASR)

Páčil sa vám článok?