Správy z bratislavského podsvetia 24/2013

18.12.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA GAGARINOVEJ ULICI havaroval neznámy muž s autobusom Mercedes Benz, ktorý ukradol z Autobusovej stanice Mlynské nivy. Na zastávke MHD Ríbezľová dostal šmyk a narazil do stĺpu trolejového vedenia. Na autobuse vznikla škoda 60 až 80-tisíc eur, na trolejovom vedení 3000 eur. Zlodej ušiel, polícia po ňom pátra.

NA SILVÁNSKEJ ULICI našli policajti v jednom z bytov mŕtvu 69-ročnú ženu. Obhliadajúci lekár zistil, že žena zomrela na následky viacerých bodno-rezných rán. V byte nebohej našli policajti chirurgický skalpel, ktorý zaistili a poslali na expertízu. Polícia prípad vyšetruje.

NA CESTE NA SENEC v nákupnom centre Shopping Palace Zlaté piesky kradol v potravinách 41-ročný Rumun. Za krádež mäsa a korenia za 65,22 eur sedí v cele policajného zaistenia. Pri krádeži ho totiž chytil pracovník SBS, ktorý ho odovzdal polícii. Muž nekradol prvýkrát a bol obvinený z prečinu krádeže.

V MŔTVOM RAMENE DUNAJA náhodný okoloidúci objavil telo mŕtveho muža. Obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie a nariadil pitvu. Polícia prípad vyšetruje a zisťuje totožnosť mŕtveho muža.

NA HERLIANSKEJ ULICI sa chcel 31-ročný muž podrezať nožom kvôli problémom vo vzťahu. Policajnému vyjednávačovi sa podarilo Bratislavčana presvedčiť, aby si nôž odložil do vrecka. Policajti ho spacifikovali, odzbrojili a odovzdali do rúk lekárov.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?