Správy z bratislavského podsvetia 12/2013

11.6.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA ŽELEZNIČNEJ TRATI medzi odbočkou Močiar a železničnou stanicou Bratislava Vajnory zrazil vlak 63-ročného Bratislavčana. Poškodený sa postavil na koľaje, keď sa k miestu, kde sa nachádzal, blížil vlak. Rušňovodič ihneď použil výstražné zvukové znamenie a rýchlobrzdu, zrážke s mužom však pre krátku vzdialenosť zabrániť nedokázal. Muž bol na mieste mŕtvy.

NA KRIŽOVATKE HRADSKEJ A ESTÓNSKEJ pri hádke dvoch mužov vytiahol jeden z nich z vrecka bundy zbraň a vystrelil na druhého. Nakoľko išlo o plynovú zbraň, 19-ročný Bratislavčan utrpel opuch očí. Na mieste ho ošetrili zdravotníci. Zranenie si nevyžiadalo práceneschopnosť, no 23-ročný strelec z Bratislavy je podozrivý zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu.

V JAROVCIACH do ramena Dunaja spadol muž. Hasiči vytiahli telo 57-ročného Bratislavčana bez známok života. Privolaný lekár konštatoval, že smrť nastala utopením, nariadil však pitvu, ktorá určí presnú príčinu.

NA CHROBÁKOVEJ ULICI polícia zadržala dvoch mužov, ktorí v jednom z bytov vyrábali drogy. Byt prenajal 36-ročný Peter 38-ročnému Martinovi a ten v ňom vyrábal a predával omamné látky. Drogy vyrábal z liekov, ktoré kupoval v rôznych lekárňach v Bratislave a od neznámych osôb. Obaja obvinení drogy konzumovali. Expertíza ukázala, že išlo o metamfetamín. Obvineným hrozí trest odňatia slobody vo výške 4-10 rokov.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?