Správy z bratislavského podsvetia 11/2013

29.5.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA ŠINTAVSKEJ ULICI v noci neznámy páchateľ podpálil auto Renault, ktoré zhorelo takmer do tla. Z neho sa požiar rozšíril na vedľa zaparkované autá Peugeot a Toyota. Na prvom obhorel blatník a na druhom motorová časť. Celková škoda je takmer 20-tisíc eur. Polícia po podpaľačovi pátra a začala voči nemu trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci.

NA MAJERNÍKOVEJ ULICI v spoločných garážach našli policajti telo 50-ročného muža bez známok života. Privolaný lekár zistil, že muž mal strelné poranenie v spánkovej časti hlavy. Polícia na mieste zaistila zbraň, ktorú mal nebohý v legálnej držbe.

NA VIETNAMSKEJ ULICI narazil 31-ročný vodič Volkswagenu do auta BMW a z miesta nehody ušiel. Vodič BMW ho začal prenasledovať a na najbližšej križovatke ho zablokoval. Vodič Volkswagenu však zaradil spiatočku, pričom vybehol na chodník a narazil do kočíka, v ktorom zranil malé dieťa. Vodič napriek tomu opäť ušiel. Policajti ho chytili na Sputnikovej ulici a zistili, že auto viedol pod vplyvom alkoholu. Vodiča previezli do nemocnice na ošetrenie a neskôr na policajnú stanicu. Hrozí mu trest odňatia slobody na jeden rok.

NA BOŠÁNIHO ULICI neznámy lupič prepadol stávkovú kanceláriu. Tvár si maskoval novinami a pod hrozbou použitia zbrane žiadal od pracovníčky vydanie peňazí. Keď ich dostal, zamestnankyňu zamkol a ušiel. Polícia po páchateľovi pátra.

NA PRÍJAZDNEJ ULICI pred železničnou stanicou Vajnory jeden páchateľ vystrelil na 40-ročného muža a druhý páchateľ škrtil ženu. Páchatelia prišli autom Mitsubishi, po príchode polície začali utekať smerom k Vajnorským jazerám. Polícia po nich pátra.

NA GESSAYOVEJ ULICI v objekte bývalých mraziarní našla polícia mŕtve telo 43-ročného muža. Muž pravdepodobne v objekte býval. Na nohách mal bodné a rezné poranenia. Príčinu smrti určí až pitva. Polícia začala trestné stíhanie pre zabitie.

(mch)


Článok bol uverejnený v tlačenom vydaní Bratislavských novín. © 1998-2013 Nivel Plus. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich vydavateľ. Spravodajská licencia vyhradená.

Páčil sa vám článok?