Správy z bratislavského podsvetia 06/2013

19.3.2013
0
Páčil sa vám článok?

NA NÁMESTÍ HRANIČIAROV napadol v podvečer 31-ročný muž dve ženy. Najprv 28-ročnej žene vulgárne nadával na parkovisku pred bytovkou a neskôr ju opakovane udrel päsťou do hlavy. Žena utrpela zranenie ucha. Potom 29-ročnú ženu udrel päsťou do tváre. Polícia násilníka obvinila a hrozí mu trest odňatia slobody.

Z DUNAJA vylovili hasiči pod Prístavným mostom nehybné telo 38-ročného Bratislavčana. Podľa lekára zomrel pravdepodobne bez cudzieho zavinenia. Presná príčina smrti však bude známa až po pitve. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

ZO STARÉHO MOSTA skočila do Dunaja 61-ročná žena. Hasičom sa ju podarilo vytiahnuť pri Prístavnom moste. Po prevoze do nemocnice žena zomrela.

NA TUPOLEVOVEJ ULICI ešte vlani v decembri 16-ročný Martin prepadol 55-ročnú ženu. Ukradol jej kabelku s osobnými vecami a sumou 500 eur. Polícia 16-ročného chlapca v uplynulých dňoch vypátrala a obvinila ho z krádeže. Obvinený je vo väzbe aj za iné trestné činy. Za lúpež mu hrozí trest od troch do osem rokov väzenia, keďže je však mladistvý, výška trestnej sadzby sa znižuje na polovicu.

PRI ULICI SVORNOSTI našli poľnohospodári na poli telo 57-ročného muža, ktorý nejavil známky života. Lekár cudzie zavinenie vylúčil. Presná príčina smrti 57-ročného muža bude známa až po pitve. Polícia začala trestné stíhanie vo veci usmrtenia.

PRI DEVÍNSKOM JAZERE našli telo 28-ročného muža bez známok života. Muž utrpel strelné poranenie. Policajti na mieste zaistili zbraň, ktorú nebohý držal nezákonne. Prípad polícia vyšetruje.

NA TRNAVSKEJ CESTE v športovej hale vylúpil neznámy muž stávkovú kanceláriu. Pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne peniaze. Obral ju aj o mobilný telefón, zamkol mrežu na dverách a ušiel. Lúpež sa zaobišla bez zranení. Polícia po zlodejovi pátra.

(mch)

Páčil sa vám článok?