Žena, ktorá skočila do Dunaja, zomrela v nemocnici

7.3.2013
0
Zo starého mosta skočila žena do dunaja - stary_most
Páčil sa vám článok?

Žena, ktorá skočila z bratislavského Starého mosta do Dunaja, odkiaľ sa ju hasičom podarilo vytiahnuť, zomrela v nemocnici. TASR o tom informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

"Napriek snahe lekárov sa ju neporadilo zachrániť," povedala hovorkyňa. Ženu (61) po vytiahnutí na breh pri Prístavnom moste oživovali, pri prevoze do ružinovskej nemocnice ju museli oživovať po druhý raz.

Hasičom ohlásili skok do rieky o 14.21 h. Na miesto vyrazili tri hasičské vozidlá, spolu 12 hasičov, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Daniela Kapustová.


Bratislavský hasiči vytiahli dnes približne o 14.45 h z Dunaja ženu, ktorá do rieky skočila zo Starého mosta. TASR to potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave Daniela Kapustová.

Na miesto podľa nej vyrazili dve hasičského jednoty, spolu osem hasičov. Po tom, ako túto osobu dostali na breh, odovzdali ju záchranárom. Hasičské prezídium informovalo, že ženu sa podarilo potápačom vytiahnuť pri Prístavnom moste. Po približne 20-minútovej resuscitácii sa ju podarili oživiť. Momentálne ju prevážajú do nemocnice.

Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej išlo o 61-ročnú ženu. Policajtom oznámili na linku 158, že skočila z mosta krátko pred 14.30 h.

(TASR)

Páčil sa vám článok?