Správy z bratislavského podsvetia 42/2011

6.12.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA PANENSKEJ ULICI začiatkom októbra neznámy páchateľ ukradol z garáže bicykel. Na základe pomoci a spolupráce s občanmi policajti vypátrali a obvinili z prečinu krádeže 41-ročného muža z Bratislavy.

NA HVIEZDOSLAVOVOM NÁMESTÍ v jednej z hotelových reštaurácií neznámy páchateľ ukradol Talianovi z operadla stoličky príručnú koženú tašku, v ktorej mal doklady a veci pre vlastnú potrebu. Krádežou mu vznikla škoda vo výške takmer 1170 €, policajti po páchateľovi pátrajú. Ide o muža vo veku asi 30 až 35 rokov, bledej pleti, športovej postavy, vysokého asi 170 cm, ktorý mal tmavé vlasy. Na sebe mal sako bledohnedej farby, tmavé nohavice, pričom pri vychádzaní z uvedenej reštaurácie niesol v ruke tmavý kabát.

NA JAVORINSKEJ ULICI neznámy páchateľ v noci ukradol motorové vozidlo VW Sharan, šedej metalízy, rok výroby 2007. Vo vozidle bola aj navigácia a 5 tenisových rakiet. Majiteľovi spôsobil škodu 21 500 eur.

NA ULICI STARÉ GRUNTY skupina neznámych páchateľov v septembri po dva dni vždy krátko pred 18.00 h ukradla z predajne potravín rôzny tovar v celkovej hodnote viac ako 660 eur. Polícia po páchateľoch stále pátra.

NA KOPČIANSKEJ ULICI koncom novembra v priebehu niekoľkých dní neznámy páchateľ ukradol zo skladu 3256 podlahových líšt rôznych profilov a dĺžok, pričom spôsobil škodu viac ako 53 tisíc eur. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci krádeže, za čo páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov.

(sb, brn)

Páčil sa vám článok?