Správy z bratislavského podsvetia 41/2011

30.11.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA BERNOLÁKOVEJ ULICI zapálil v noci neznámy páchateľ štyri plastové kontajnery, z ktorých tri úplne zhoreli a jeden zhorel do polovice. Následkom požiaru boli poškodené aj motorové vozidlá Renault Megane a Seat Ibiza. Na vozidlách bola spôsobená škoda 1300 €. Spoločnosti OLO a.s. bola spôsobená na smetných nádobách škoda 816 €.

NA MUDROŇOVEJ ULICI sa v noci do budovy základnej školy vlámal neznámy páchateľ. Vypáčil vetracie plastové okno, následne si otvoril veľké okno a vnikol do kancelárie školskej jedálne. Odcudzil tu stolový počítač HP, čím spôsobil škole škodu vo výške 299 €.

NA LAMAČSKEJ CESTE večer pri bufete Patrónka zaútočil 34-ročný Bratislavčan na 36-ročného predavača bufetu. Predchádzala tomu slovná výmena a mierna potýčka útočníka, ktorý bol pod vplyvom alkoholu. Páchateľ predavača porezal loveckým nožom vo vlasovej časti a ušnice. Zranenie si vyžiada predbežnú dobu liečenia 7 až 10 dní.

NA VAJNORSKEJ ULICI krátko po polnoci zadržali policajti 29-ročného muža z Bratislavy, ktorý mal krátko pred tým fyzicky napadnúť 21-ročného muža a spôsobiť mu rezné poranenie na ľavej ruke. Policajti s pomocou služobného psa našli v blízkosti miesta incidentu aj nôž, ktorý mal muž pri útoku použiť. Útočník čelí obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví a výtržníctva. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

NA TOMÁŠIKOVEJ ULICI v skorých ranných hodinách poškodili dvaja muži osobné auto Audi. Majiteľovi spôsobili škodu za približne 200 €. Následne jeden z nich poškodil na tej istej ulici zaparkované osobné auto BMW a odcudzil z neho časť povinnej výbavy. Majiteľovi vznikla škoda 300 €. Krátko po spáchaní skutku boli obaja muži zadržaní policajtmi a predvedení na policajné oddelenie. Muži čelia obvineniu z prečinu krádeže a poškodzovania cudzej veci.

NA NÁMESTÍ HRANIČIAROV neznámy páchateľ prepadol v nedeľu ráno stávkovú kanceláriu. Približne o 08.20 h vošiel do stávkovej kancelárie neznámy ozbrojený muž s nožom v ruke a žiadal od zamestnanca peniaze. Ten mu v obave o život a zdravie vydal približne 4000 €. Páchateľ následne odišiel, polícia po ňom intenzívne pátra. Ide o muža vysokého približne 170-180 cm, štíhlej postavy, oblečenú mal čiernu bundu s kapucňou a modré tepláky.

(sb, mb)
Páčil sa vám článok?