Správy z bratislavského podsvetia 40/2011

23.11.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA PALISÁDACH vnikol 22-ročný Košičan do uzamknutého auta zn. Daewoo Espero. Keď prehľadával vozidlo a manipuloval s palubnou doskou, prichytil ho majiteľ vozidla a zavolal hliadku polície. Proti Košičanovi sa začalo trestné stíhanie.

NA KRIŽOVATKE ULÍC HOLEKOVA A MURGAŠOVA dvaja Bratislavčania vo veku 35 a 36 rokov vnikli do uzamknutého auta zn. Ford Galaxy. Znefunkčnili zámok dverí vodiča, odpojili káble autobatérie a vo vozidle pootvárali odkladacie priestory a porozhadzovali veci nachádzajúce sa v aute. V tom najlepšom ich však vyrušila policajná hliadka a následne aj zadržala. Poškodením zámku dverí spôsobili majiteľovi škodu 40 €. Proti obom mužom bolo vznesené obvinenie pre prečin pokusu krádeže formou spolupáchateľstva.

NA ŠAFÁRIKOVOM NÁMESTÍ neznámy páchateľ odzadu udrel do spánkovej oblasti tváre 50-ročného Američana, ktorý stratil vedomie. Po precitnutí zistil, že mu páchateľ zlomil dioptrické okuliare, odcudzil koženú peňaženku, v ktorej sa nachádzali osobné doklady, platobné karty, finančná hotovosť a z puzdra na opasku mu vzal mobilný telefón. Krádežou bola Američanovi spôsobená škoda 911,66 € a zranenie v oblasti tváre.

NA ŠPITÁLSKEJ ULICI na zastávke MHD bodol v nedeľu večer 27-ročný Bratislavčan do hrude 21-ročného muža. Zranenia poškodeného si vyžiadali okamžitý prevoz do nemocnice, kde sa podrobil operačnému zákroku. Pri zadržaní páchateľa našli policajti skladací nôž, ktorý na účely kriminalistickej expertízy mužovi zaistili. Poškodený utrpel bodnú ranu do pravej časti hrudníka, pričom čas jeho liečenia lekári odhadli na 14 dní.

(sb, brn)
Páčil sa vám článok?