Správy z bratislavského podsvetia 36/2011

26.10.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA KAMENNOM NÁMESTÍ v obchodnom dome ukradla 25-ročná žena v oddelení Mladá móda tovar v hodnote 721,57 eura. Ženu však po čine chytili, tovar vrátili do predajne.

NA ŠTEFÁNIKOVEJ ULICI pred klubom Infinity neznámi páchatelia napadli 24-ročného Bratislavčana. Zranili ho na nose a tržné rany mal aj na ľavej ruke v oblasti zápästia. Počas útoku mu z ruky odpadli náramkové hodinky, čím mu bola spôsobená škoda 200 eur.

NA NÁMESTÍ SNP neznámy páchateľ prepadol stávkovú kanceláriu. Maskovaný vošiel do priestorov kancelárie a pod hrozbou použitia zbrane, ktorú mal mať vo vrecku, žiadal peniaze. Pracovníčky mu v obave o život a zdravie vydali približne 1000 eur. Páchateľ ušiel.

NA SEDLÁRSKEJ ULICI 32-ročná Bratislavčanka odcudzila z vonkajšej terasy podniku bielu koženú kabelku, v ktorej boli peňaženka s peniazmi, doklady, bankomatové karty, pánska kožená peňaženka s dokladmi a hotovosťou, mobilné telefóny, fotoaparát, puzdro s okuliarmi a čierny sveter. Talianskej turistke spôsobila škodu 970 eur.

NA TRENČIANSKEJ ULICI polícia v jednom z bytov zaistila plastové vrecko s mikroténovými vreckami plnými heroínom. Množstvo materiálu zodpovedalo minimálne 270 jednorazovým dávkam drogy. Zo Škody Oktavia navyše zaistili alobalovú skladačku s hnedým práškom. Vyšetrovanie ukázalo, že 41-ročný Vilko H. z Chorvátska predával drogy ďalším distribútorom a odberateľom drog.

NA STAVBÁRSKEJ ULICI prehľadali dom, v ktorom bývali 60-ročný muž a 56-ročná žena, obaja z Bratislavy. V priestoroch patriacich k domu našli približne 30 g heroínu, čo je 298 obvyklých jednorazových dávok drogy. Osoby predávali drogy na vopred dohodnutých miestach v rôznych častiach Bratislavy.

(mm, sb)
Páčil sa vám článok?