Správy z bratislavského podsvetia 31/2011

21.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA PARTIZÁNSKEJ ULICI neznámy páchateľ odcudzil 74-ročnej žene bez použitia násilia kabelku, ktorú mala prevesenú cez plece. V kabelke mala osobné doklady, veci a 181 eur. Páchateľ poškodenej spôsobil škodu 226 eur.

NA JESENSKÉHO ULICI policajti zadržali v predajni potravín a drogistického tovaru 27-ročnú ženu. Tá prešla z predajne za pokladničnú zónu a chcela ju opustiť bez zaplatenia tovaru. Ženu zadržal pracovník SBS, ktorý si všimol, ako si nezaplatený tovar dala do svojej kabelky. Policajti zistili, že žena už bola za podobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch zadržaná. Keby sa jej podarilo tovar, ktorý si vložila do kabelky, vyniesť, tak by spôsobila škodu 2,99 eura.

NA BLUMENTÁLSKEJ ULICI vošiel 38-ročný muž do jedného z bytov. Vpustila ho 90-ročná žena, ktorej sa predstavil ako zamestnanec spoločnosti spisujúcej elektrospotrebiče. Vo vnútri bytu muž starenku fyzicky napadol a odcudzil jej prsteň zo žltého kovu, ktorý mala na ruke, a z bytu ušiel.

NA MUDROŇOVEJ ULICI 43-ročný muž z Bratislavy v bare bezdôvodne slovne a následne aj fyzicky napadol 26-ročného muža tiež z Bratislavy. Na útočníkove slovné výzvy poškodený nereagoval a páchateľ ho následne udrel päsťou pravej ruky do ľavého oka a nosa. Zranenie poškodeného si vyžiadalo lekárske ošetrenie a hospitalizáciu.

NA HEYDUKOVEJ ULICI sa neznámy páchateľ vlámal do zaparkovaného a riadne uzamknutého vozidla Nissan Primera. Rozbil okno na ľavých zadných dverách a z auta odcudzil ruksak, v ktorom sa nachádzalo paraglide padák-krídlo, sedadlo na paraglide a variometer na meranie výšky na základe tlaku. Poškodenému spôsobil škodu na veciach 2300 eur a škodu na rozbitom okne 250 eur.

NA ŠUSTEKOVEJ ULICI zhorel Renault Laguna. Požiar poškodil aj Škodu Octavia a Fiat Doblo. Pár minút pred požiarom na mieste osoba oblečená v čiernom, ktorá mala Renault Lagunu poliať neznámou látkou a podpáliť. Vzápätí vraj ušla smerom na Blagoevovu ulicu. Požiarny znalec potvrdil, že požiar bol založený úmyselne.

(mm, sb)

Páčil sa vám článok?