Na križovatke v Petržalke sa zrazili tri vozidlá

2.9.2011
0
Páčil sa vám článok?

Dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes krátko po 9.00 h v Bratislave na križovatke ulíc Jantárová a Lietavská ulica, si vyžiadala ľahké zranenia dvoch jej účastníkov a škodu na havarovaných vozidlách vo výške asi 9000 eur.

Účastníkmi nehody boli vodiči troch osobných motorových vozidiel z Bratislavy, Piešťan a Trebišova. "Jeden z vodičov sa následkom nárazu s vozidlom prevrátil na strechu. Vodič a jeho spolujazdec utrpeli zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý prevoz do jednej z bratislavských nemocníc. Podľa súčasných informácií obaja utrpeli ľahké zranenia. Ostatní účastníci nehody vyviazli bez zranení," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Dodala, že podľa doterajšieho šetrenia na mieste nehody, vodič Renaulta Clio pri vchádzaní na križovatku pravdepodobne nedal prednosť v jazde sprava prichádzajúcemu vozidlu Opel Astra. Následkom toho došlo medzi vozidlami k zrážke, po ktorej sa Renault Clio prevrátil na strechu, pričom dopadol na piešťanské auto značky Renault. "Na havarovaných vozidlách sa hmotná škoda odhaduje na 9000 eur. Dychovou skúškou sa alkohol ani u jedného z vodičov nepotvrdil. Dopravná nehoda je v štádiu šetrenia," uzavrela Kurucová.

(TASR)

Páčil sa vám článok?