Zamestnanec nemocnice zavraždil 63-ročnú ženu

21.6.2011
0
Páčil sa vám článok?

Dvadsaťdeväťročný zamestnanec bratislavskej nemocnice je obvinený z vraždy 63-ročnej ženy, ktorej sa podľa všetkého dopustil 10. júna. Informovala o tom Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave.

"Ako zamestnanec nemocnice počas svojej služby intravenózne aplikoval poškodenej farmaceutika, po podaní ktorých žene v priebehu niekoľkých minút zlyhalo srdce," uviedla Hrášková. Vyšetrovateľ PZ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 29-ročného Jaroslava z okresu Trenčín.

Obvinený muž sa v súčasnosti nachádza vo väzbe. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 25 rokov až doživotie.

Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) dnes potvrdila, že Jaroslav (29) z okresu Trenčín, obvinený z vraždy 63-ročnej ženy, je jej zamestnancom. "Vzhľadom na závažnosť podozrení, ktoré vyplývajú z celého procesu, nebude UNB poskytovať žiadne bližšie informácie. Spolupracujeme s políciou, tá má všetky ostatné informácie," povedala ďalej hovorkyňa UNB Zuzana Čižmáriková.

(TASR)

Páčil sa vám článok?