Polícia hľadá svedkov dvoch nehôd

9.5.2011
0
Páčil sa vám článok?

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v stredu 4. mája približne o 15.30 h na parkovisku na ulici Mlynské Nivy.

Pri nehode neznámy vodič s vozidlom bielej farby so žltým pásom a seneckým evidenčným číslom pri obchádzaní zaparkovaného vozidla poškodil oproti zaparkovanú Škodu Fabia Combi. Vodič si na mieste dopravnej nehody nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta ušiel.

V druhom prípade policajti hľadajú svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala vo štvrtok 5. mája medzi 07.15 h až 16.05 h na Trenčianskej ulici. Doposiaľ neznámy vodič s neznámym vozidlom pri prejazde po Trenčianskej ulici v smere do mesta poškodil zaparkované osobné motorové vozidlo Dacia Duster. Ani v tomto prípade si vodič nesplnil povinnosť účastníka dopravnej nehody a z miesta ušiel.

Policajti žiadajú svedkov týchto nehôd, aby sa prihlásili na polícii a svojimi výpoveďami prispeli k ich náležitému objasneniu. Všetky informácie vedúce k objasneniu nehody treba oznámiť na telefónnom čísle 09610/32 551, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na Krajskom dopravnom inšpektoráte na Osvetovej ulici č. 4 v Bratislave, alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Petra Hrášková.

(tasr)

Páčil sa vám článok?