Správy z bratislavského podsvetia 17/2011

4.5.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA ULICI FRAŇA KRÁĽA sa neznámy páchateľ vlámal do bytu na 3. poschodí. Rozlomil zámok na dverách do bytu a z pracovne ukradol notebook, videokameru, diktafón, fotoaparát a 1500 eur. Zo spálne si do lupu pridal ďalší notebook a fotoaparát. Celkove spôsobil škodu za takmer 5000 eur.

NA DVOŘÁKOVOM NÁBREŽÍ 26-ročný Bratislavčan ukradol zo stolíka v konferenčných priestoroch hotela Kempinski peňaženku s 80 eurami, osobnými dokladmi a mobilom, čím okradnutému mužovi spôsobil škodu 665 eur.

NA OBCHODNEJ ULICI sa 52-ročný muž vlámal do priestorov polyfunkčného domu v rekonštrukcii. Preliezol plechový plot uzamknutý reťazou, zišiel do pivnice, kde pod schodmi vysadil z pántov uzamknuté dvere vedúce do skladu. Z neho odcudzil uhlovú brúsku, karbobrúsku, vŕtacie kladivo s vrtákom, vŕtacie kladivo a drážkovaciu frézku, čím spôsobil predbežnú škodu 778 eur.

NA HLAVNOM NÁMESTÍ ukradol neznámy páchateľ pánske náramkové hodinky, ktorých telo bolo vyhotovené v kombinácii z titánu, 18-karátového zlata a karbónu so zafírovým sklíčkom, remienkom čiernej farby z kaučuku z limitovanej série. Páchateľ využil, keď si iný zákazník pozeral tovar vo vitríne spolu s uvedenými hodinkami. Spoločnosti spôsobil škodu 12 600 eur.

NA MATÚŠKOVEJ ULICI sa neznámy páchateľ vlámal do rodinného domu. Odcudzil zlaté hodinky za viac ako 4800 eur a finančnú hodnotu v rôznej mene za viac ako 30 479 eur. Majiteľovi rodinného domu tak vznikla celková škoda vyše 35 300 eur.

NA SKLABINSKEJ ULICI horel Citroen Jumper. Požiar vypukol večer a auto úmyselne podpálil neznámy páchateľ. Majiteľovi auta vznikla škoda 9990 eur.

NA RUSTAVELLIHO ULICI začala tesne pred polnocou horieť Toyota Land Cruiser. Odborníci skúmajú, či príčinou požiaru bolo úmyselné podpálenie, alebo ho spôsobila porucha. Majiteľ vyčíslil škodu na 59 500 eur.

(mm, sb)

Páčil sa vám článok?