Správy z bratislavského podsvetia 16/2011

26.4.2011
0
Páčil sa vám článok?

NA HÁLKOVEJ ULICI policajti vykonali domovú prehliadku u 30-ročného Bratislavčana Milana N. Našli šesť až 24 jednorazových dávok pervitínu. Vyšetrovatelia zistili, že už obvinený muž v rokoch 2009 až 2011 neoprávnene predával v byte na Hálkovej ulici, na Ulici čs. parašutistov a na iných miestach psychotropné a omamné látky rôznym drogovo závislým ľuďom. Milanovi hrozí až desaťročné väzenie.

NA KRIŽOVATKE ULÍC BORODÁČOVÁ A FIGUŠA BYSTRÉHO policajti zadržali 19-ročného Bratislavčana. Mladík totiž pred príchodom hliadky odhodil škatuľku s neznámym obsahom na zem a začal utekať. Zastal až na výzvu policajtov. Počas kontroly síce uviedol, že nevie, kde škatuľku zahodil, no po obhliadke miesta ju policajti našli. Nachádzalo sa v nej viac igelitových vreciek s obsahom neznámej sušenej rastliny. Mladík neskôr priznal, že škatuľka je jeho. Podozrivý materiál policajti zaistili a zaslali na expertízu.

NA NÁBREŽÍ ARM. GENERÁLA LUDVÍKA SVOBODU devätnásťročný Bratislavčan po predchádzajúcich slovných útokoch zaútočil aj fyzicky na okolo prechádzajúceho rovnako starého mladíka. Najskôr naňho pokrikoval spolu s ďalšími osobami rôzne heslá, následne ho začal biť päsťami do hlavy. Na napadnutého vzápätí „hrdinsky" zaútočili aj útočníkovi dvaja kamaráti. Keď sa poškodenému podarilo utiecť, jeden páchateľ ho dobehol, stiahol na zem kopal do hrudníka a brucha. Mladík utrpel zranenia, z ktorých sa liečil asi desať dní, útočníkom hrozia zaslúžené dva roky väzenia.

(sb, mm)

Páčil sa vám článok?