Správy z bratislavského podsvetia 02/2010

20.1.2010
0
Páčil sa vám článok?

NA EINSTEINOVEJ ULICI prišlo okolo poludnia v obchodnom centre ku krádeži vecí z motorového vozidla továrenskej značky Mazda 6. Neznámy páchateľ bez použitia násilia a poškodenia vozidla odcudzil z kufra auta osobné veci poškodeného, medzi nimi notebook či veci na oblečenie. Poškodenému 38-ročnému mužovi vznikla škoda 3415 eur.

NA KAZANSKEJ ULICI prepadli banku. Krátko pred 12. 00 h. vošiel do pobočky ozbrojený maskovaný páchateľ a žiadal peniaze. Pracovníčka banky z obavy o život a zdravie mu vydala nevyčíslenú sumu peňazí. Páchateľ v kapucni a s okuliarmi po prepade ušiel na neznáme miesto.

NA KRÍŽNEJ ULICI využil neznámy muž čas tesne pred záverečnou a s krátkou guľovou zbraňou v ruke prepadol stávkovú kanceláriu. Okrem zbrane mal na hlave kapucňu a od pracovníčky žiadal peniaze. Tá mu z obáv o svoj život odovzdala 1035 eur, s ktorými ušiel smerom na Trnavské mýto.

NA BECKOVSKEJ ULICI policajné hliadky zadržali 21-ročného Mareka CH. z okresu Snina. Mladého muža, ktorý je podozrivý z podvodov, chytili v reštaurácii. Východniar lákal od poškodených peniaze za to, že im mal sprostredkovávať prácu v zahraničí, čo sa však nestalo.

NA CLEMENTISOVEJ ULICI prepadol zatiaľ neznámy páchateľ banku. Po víkende bol zrejme úplne bez peňazí, pretože do pobočky prišiel v pondelok ráno už o deviatej a pod hrozbou použitia krátkej guľovej zbrane, o ktorej tvrdil, že ju má v igelitke, žiadal pracovníčku o peniaze. Tá mu z obáv o svoj život a zdravie odovzdala takmer 11 000 eur, ktorú zlodej úspešne sa vyhýbajúci priemyselným kamerám v miestnosti zobral a z miesta činu ušiel. Polícia po ňom pátra.

(mm)

Páčil sa vám článok?