Na Bodrockej ulici sa strieľalo, dvaja zranení

27.11.2009
0
Páčil sa vám článok?

V jednom z bytov na Bodrockej ulici v Podunajských Biskupiciach sa dnes strieľalo. Polícia prijala oznámenie krátko pred 13:00 h.

Privolaní policajti tu našli dvoch postrelených mužov. Obaja s rôznymi zraneniami skončili v nemocnici.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca František Pezcár, okolnosti streľby polícia vyšetruje.

AKTUALIZÁCIA (27.11.2009, 17:00): Zdravotný stav dvoch ťažko zranených pri dnešnej streľbe v hlavnom meste je veľmi vážny, jeden z nich leží v ružinovskej nemocnici a druhý na Kramároch, potvrdila hovorkyňa bratislavskej fakultnej nemocnice Rút Geržová. Streľba, ku ktorej došlo na Bodrockej ulici, si nevyžiadala žiadnu obeť, potvrdila polícia. Podľa Geržovej už dvaja zranení boli aj operovaní. 

Polícia dostala oznámenie o streľbe krátko pred 13:00, privolaní policajti našli na mieste dvoch postrelených mužov. "Jeden je so strelným zranením hrudníka a dolných končatín, druhý má postrelenú brušnú dutinu," informovala Geržová. Lekári mužov okamžite previezli do nemocníc. "Napriek tomu, že pri prevoze boli pri vedomí, sú vo veľmi vážnom stave," dodala hovorkyňa.

"Teraz sa vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony, preto nie je možné sa k prípadu bližšie vyjadrovať," povedal bratislavský policajný hovorca František Peczár. Dodal, že zatiaľ je predčasné vyjadriť sa aj ku kvalifikácii trestného činu. Portál čas.sk uviedol, že na mužov vystrelil tretí doposiaľ neznámy muž. Polícia na mieste zaisťuje dôkazy.

(sita)

Páčil sa vám článok?