Polícia zisťuje totožnosť muža nájdeného v Petržalke

18.1.2008
0
Páčil sa vám článok?

Polícia žiada občanov o pomoc pri zisťovaní totožnosti mŕtveho muža, ktorého našli v stredu 16. januára v ranných hodinách v Bratislave na Vígľašskej ulici pod betónovým zrazom viaduktu vedúceho ponad Panónsku cestu.

Odhadovaný vek muža je 50 až 55 rokov. Bol 172 cm vysoký, chudej až podvyživenej postavy, mal čierne vlasy s plešinou, na prednej časti hlavy štetinu. Muž mal prešedivené fúzy a bradu zanedbaného vzhľadu.

Oblečenú mal tmavozelenú teplákovú bundu s nápismi "scottish hills woodland" na prednej strane a bledomodré tepláky s nápisom "Adidas" na pravej strane pri vrecku. Obuté mal hnedé pánske členkové topánky na šnurovanie. V jeho okolí sa našla obojstranná bunda do pása fialovo-zelenej farby. Na čele mal tukový nádor o veľkosti 4x3,5 cm a na ľavej nohe trombózu (pravdepodobne kríval).

Akékoľvek informácie o totožnosti neznámeho muža môžu občania poskytnúť na linke 158 alebo na telefónnych číslach 09610 35 690, 09610 26 911.

Informovala o tom Dáša Kollárová z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

(tasr)

Páčil sa vám článok?