FOTO: Odkaz z kuchynského stola vás v inzeráte na prenájom voľnej izby zaručene odrovná!

21.9.2021

Zdroj: FB Bývanie a prenájom BA

Páčil sa vám článok?

Vo facebookovej skupine Bývanie a prenájom BA sa dnes objavil inzerát na prenájom voľnej izby v byte, ktorý sa nachádza v Ružovej doline, teda v mestskej časti Bratislava - Ružinov. Okrem toho, že v ponúkanej miestnosti chýba posteľ či stolička pozornému oku členov skupiny neunikla ani fotka z kuchyne, kde leží na stole ručne písaný odkaz od prenajímateľa súčasným podnájomníkom...

"Ahojte, na byte v Ružovej doline neďaleko Miletičky je voľná menšia izba za 170 eur. Voľná hneď." Tak znie stručný text k inzerátu na prenájom izby v jednom z ružinovských obytných domov, ktorý je sprevádzaný aj aktuálnou fotografiou menšej miestnosti. Nachádza sa v nej skriňa, kovová konštrukcia na vešiaky s oblečením, malý stolík s lampou, ale bez stoličky, na zemi leží matrac a o stenu je opreté zrkadlo. Podlaha vyzerá byť čerstvo umytá, ale ako sa hovorí len na miestach, kde "zvyknú bosorky tancovať".

Keď sa potenciálni záujemcovia o bývanie či zvedavci pýtali na to, ako v byte vyzerá kuchyňa a kúpeľňa, tak autorka inzerátu pridala fotografický záber z kuchyne, na ktorom bolo vidno ručne napísaný odkaz na stole. Pravdepodobne je jeho autorom majiteľ či prenajímateľ nehnuteľnosti a je určený súčasným obyvateľom bytu. Jednej z diskutujúcich sa podarilo fotografiu zväčšiť a o obsah upozornenia si prečítať a následne sa oň podelila s ostatnými členmi FB skupiny Bývanie a prenájom BA.  

Zdroj: FB Bývanie a prenájom BA

Na papieri je nápis: DPC UPRATUJTE SI. BOL TO TU NECHUTNÝ HUMÁČ. BUDÚ CHODIŤ ĽUDIA NA OBHLIADKY.  

Ženeta sa do diskusie zapojila tiež, ale na rozdiel od prevažnej väčšiny komentujúcich zhodnotila obsah inzerát aj s kontextom celkom triezvo a bez zbytočných invektív či urážok: "Spávať na zemi za 170 € a ešte bývať aj s lemrákmi, čo si po sebe očividne neupratujú a nervovať sa tam s nimi a vypisovať si odkazy. Lepšia reklama ani nešla zrobiť. Ale aspoň vie človek dopredu, nie až keď sa nasťahuje."

(ars)  

Páčil sa vám článok?