VIDEO: Najväčšiu sálu NTC v nedeľu zaplnil Karol Duchoň - ako to vyzeralo na spomienkovom koncerte?

14.6.2021

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Viac než rok si na svoj deň musel počkať spomienkový koncert Posledný bohém - Karol Duchoň 70, ktorý sa mal konať vlani v apríli pri príležitosti okrúhleho, aj keď nedožitého životného jubilea tohto stále veľmi populárneho slovenského speváka. Jeho piesne si včera večer v NTC pripomenuli poprední českí a slovenskí umelci, ktorým sa podarilo roztancovať sálu zaplnenú stovkami divákov.

Galashow bola ladená v modernom retroštýle a mala byť exkluzívnym prierezom najväčších hitov geniálneho speváka Karola Duchoňa, ktorého tvorbu mali možnosť pripomenúť  súčasní interpreti ako napríklad Mário Kuly Kollár, Ondřej Gregor Brzobohatý, Nela Pocisková, Martin Chodúr, Lukáš Adamec, Ján Slezák sprevádzaný Rozhlasovým Big Bandom Gustáva Broma pod vedením dirigenta Vlada Valoviča.

Počas vystúpenia Kulyho mohli diváci na projektoroch vidieť aj nebohého Karola Duchoňa:

Takto to v sále NTC vyzeralo v nedeľu počas vystúpenia Ondřeja Brzobohatého: 

Program v štýle veľkých revuálnych show s modernými prvkami a technológiami, mali dopĺňať kvalitne spracované dokrútky, v ktorých na Karola Duchoňa a zážitky s ním zaspomínali veselo i vážne všetci tí, ktorí s ním na jeho krátkej životnej ceste aspoň istú časť kráčali. Všetko by mali zo záznamu uvidieť aj diváci verejnoprávnej televízie.

Koncertu predchádzali zvukové skúšky. Na tejto je zachytený muzikálový spevák Ján Slezák:

A svoju interpretáciu piesne Volám ťa láska zverejnil aj víťaz čs. SuperStar Martin Chodúr:

(ars)

Páčil sa vám článok?