VIDEO: Už ste niekedy videli, ako vyzerá interiér v domčeku na strome?

3.7.2020
Páčil sa vám článok?

V lesoparku a blízkom okolí nášho mesta je niekoľko domčekov na stromoch, kde môžete stráviť noc pod hviezdami, uprostred lesa aj s výhľadom na vinice, teda ak máte dušu dobrodruha a uprednostníte naturálnu romantiku pred vlastným pohodlím. Jeden takýto doslova rozprávkový domček nájdete aj pod bratislavským Kačínom. Ak chcete vidieť, ako vyzerá zvnútra, tak si pozrite video z produkcie Bratislavského samosprávneho kraja.

Tento domček sa nachádza v šesťmetrovej výške v Kačínskej doline nad chatou Kačín a slúži záujemcom o nocovanie v prírode. Cieľom je ponúknuť ľuďom netradičný zážitok, počas ktorého je možné jedinečným spôsobom vnímať všetkými zmyslami okolitú prírodu a tak hlbšie spoznať les.

Cena za prenájom domčeka je 100 € za noc, kapacita domčeka je maximálne 3 osoby  (z bezpečnostného dôvodu je pobyt detí povolený od 6 rokov). V cene je aj povolenie na vjazd pre 1 vozidlo. Suchá toaleta je na zemi a nájdete ju asi 20 metrov od domčeka. Elektrika tu však zavedená nie je, takže treba mať dobre nabité mobily, prípadne si ju natiahnuť z automobilu. Asi 50 metrov od domčeka je k dispozícii altánok a ohnisko na opekanie. Domček má aj terasu so stolíkom a stoličkami, kde si môžete vychutnať kávu a v noci pozorovať zvieratká. Letná sezóna sa tu bežne začína od 1.apríla a trvá do 31. októbra, ale tento rok začala pre koronavírusovú pandémiu s oneskorením.

​(ars)

Páčil sa vám článok?