FOTO: Víkendové počasie s vytrvalým dažďom sa v meste postaralo o niekoľko kurióznych javov a situácií...

22.6.2020

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Tou azda najbizarnejšou udalosťou uplynulého víkendu bolo zadržanie troch mužov, ktorí pri snahe utiecť policajtom v ukradnutom vozidle uviazli v obrovskej mláke pod nadjazdom na Gagarinovej ulici. Vietor a dážď spôsobili nielen to, že bola paralyzovaná doprava a na viacerých miestach museli zasahovať hasiči, ale náhodnému pozorovateľovi sa mohlo naskytnúť aj zopár netradičných pohľadov a záberov na Bratislavu.

Zdroj: FB HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

​​Zadržanie troch autičkárov na Gagarinovej ulici, o ktorom sme písali TU motivovalo aj jedného vtipkára zo skupiny HAKA (Hľadá sa auto krádeže automobilu), ktorý do komentárov k tejto udalosti pridal na ich FB stránku takýto fotokomentár:

Zdroj: FB HAKA

O čosi menej veselý pohľad sa v nedeľu naskytol ľuďom na ulici Maximiliána Hella, kde silný vietor vyvrátil veľký strom, ktorý padol krížom cez cestu smerom k plotu na Martinskom cintoríne. Na miesto museli byť privolaní hasiči, aby ho popílili a drevinu z cestnej komunikácie odstránili. Aj tu museli asistovať policajti, ktorí zabezpečovali odklon dopravy počas prebiehajúcich "drevorubačských" prác.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Zdroj: FB J.D.

​Nová fontána v Bratislave. Takýto názov dostala fotografia, ktorá vznikla na rohu Kollárovho námestie a Námestia 1. mája. Na dlažbu tu striekal prúd vody z rúry umiestnenej na bočnej strane budovy divadla Nová scéna, ktorej súčasťou je aj kaviareň Olympia. 

Zdroj: FB O.V.A.

Celkom vtipná koláž vznikla aj zo záberu na nevedno ako hlbokú mláku v jednom z bratislavských dvorov, z ktorej šikovný grafik urobil bazén s plaveckými dráhami aj odrazovým mostíkom. 

Zdroj: FB Ostredky

​Rôzne prívlastky má aj toto jazierko na Mesačnej ulici, ktorá sa nachádza uprostred parkoviska. Niektorí ho volajú aj Kováčovo jazero, podľa priezviska vlastníka predmetných pozemkov, ktoré sa dotyčnému pánovi už dlhodobo akosi nechce opravovať. 

(ars)

Páčil sa vám článok?