FOTO: V Rači sú od 1. júna k dispozícii zdieľané bicykle - pozrite sa, ako niektoré skončili...

2.6.2020

Zdroj: FB M.Č.

Páčil sa vám článok?

Niekedy to vyzerá tak akoby si ľudia príliš nevážili veci, ktoré by mali slúžiť všetkým. Dôkazom je aj nový ANTIK bikesharing, ktorý včera spustili na území bratislavskej Rače. Viaceré bicykle skončili pohádzané na zemi alebo dokonca aj tam, kde by ste ich určite nehľadali...

"Pred Miestnym úradom v Rači ich zhodili takí cca. 13 roční frackovia, ktorým to bolo strašne smiešne a na upozornenie vôbec nereagovali," napísala na FB stránku Račania pani Zuzana. Na Facebooku sme našli viacero fotografií, ktoré dokazujú, že "biele bicykle" ANTIK BIKE sa stali vo viacerých prípadom predmetom vandalstva. 

Zdroj: FB Račania

​Niektorí si mysleli, že bicykle mohol pozhadzovať aj silný vietor, ktorý Bratislavu v posledných dňoch trochu potrápil, ale očité svedectvá svedčia o opaku. 

Zdroj: FB Račania

​Zábradlie bolo poškodené už dávnejšie pri dopravnej nehode, ale bicykle takto popadali včera. Asi to bude pomerne bežný obrázok, pokiaľ bicykle nebudú parkovať na voľno a nebudú upevnené v dokovacích staniciach, podobne ako je to pri obdobnej službe Slovnaft Bajk.  

Zdroj: FB Račania

​Ani toto asi nie je ideálny spôsob ako bicykel ANTIK BIKE "zaparkovať"... 

​(ars)

Páčil sa vám článok?