VIDEO: Otvorili už aj známe záhradné centrum - aké pravidlá tam teraz pri nákupe platia?

31.3.2020

Zdroj: FB Kulla

Páčil sa vám článok?

Kým ešte včera bolo nákupné centrum Kulla na Trnavskej zatvorené, respektíve jeho zamestnanci zabezpečovali akurát donášku na základe telefonických a internetových objednávok, tak dnes o ôsmej ráno sa jeho brány otvorili aj pre verejnosť, o čom svedčil aj rad niekoľkých ľudí, ktorý sme pred predajňou hneď po príchode zaregistrovali...

"Nečakali sme dlho. Asi len 15 minút. Aj samotný nákup prebehol relatívne rýchlo a bez problémov," povedal nám manželský pár, ktorý akurát nakladal do auta nakúpené palmy v kvetináčoch a iné ozdobné rastliny. Boli sme sa v záhradnom centre pozrieť aj v pondelok, ale jedna z pracovníčok nás informovala, že pre verejnosť otvoria svoje brány až dnes o ôsmej ráno.  

Posledný marcový deň už bolo pred záhradným centrom asi desať ľudí a približne tento počet sa nachádzal aj v samotnej predajni, nakoľko presne toľko nákupných vozíkov bolo " v obehu".

Do predajne bol vstup povolený teda jedine z vozíkom, s ochranným rúškom na tvári alebo iným prekrytím nosa a úst a odporúčaná bola aj dezinfekcia rúk, ktorá sa nachádzala pri vchode, prípadne použitia rukavíc. Zákazníci by sa nemali dotýkať tovaru, ktorý si napokon nevezmú a v obchode by mali od seba dodržiavať dvojmetrové vzdialenosti a to najmä pri čakaní pred pokladňou.

Zdroj: FB Kulla

​K dispozícii sú už aj rôzne druhy byliniek...

Nakoľko ide o samoobslužnú predajňu, tak by ľudia mali personál privolať len naozaj v nevyhnutných prípadoch a pri platení uprednostniť bezhotovostný styk. 

Zdroj: FB Kulla

​Kvetiny sú už aj v týchto prvých jarných dňoch doslova pastvou pre oči...

Zdroj: FB Kulla

​Kvetinárstvo bude otvorené počas týždňa od 8,00 h do 18,00 h vrátane soboty. Akurát v nedeľu bude zatvorené.

(ars)

Páčil sa vám článok?