FOTO a VIDEO: Primátor Matúš Vallo sa ráno pri pohľade z okna svojho domu nepotešil...

29.1.2020

Zdroj: FB M.V.

Páčil sa vám článok?

Bratislava dnes zaznamenala sneženie, aké sme tu nemali už niekoľko rokov. Z neba nepadali vločky, ale doslova guče snehu. Viacerí jej obyvatelia sa zhodli v tom, že také niečo si ani nepamätajú, respektíve to vidia prvýkrát. Primátor mesta Matúš Vallo však nadšený zo sneženia nebol...

Takýto pohľad sa naskytol bratislavskému primátorovi dnes ráno z okna svojho domu na Červeňovej ulici:

Zdroj: FB M.V.

"Pomóc, útok mega snehu. Top sa!"  ​napísal k fotografii zverejnenej na sociálnej sieti Vallo a ešte k nej pridal hashtag: hnusnysneh. "Ale všimol si si tie nádherné veľké vločky?" opýtala sa ho v následnej diskusii mestská poslankyňa Katarína Sliviakova Augustinič. Ďalší jeho facebookový kamarát tvrdí, že naposledy zažil takéto vločky začiatkom roka 2015: "Kým som pešo prešiel od trhoviska Miletičova na Račko, tak napadlo 20 cm snehu." Viacerí jeho známi si primátora doberali, že vždy, keď začne v Bratislave snežiť, tak sa utekajú pozrieť na profil Matúša Valla a boli zvedaví či sneh nenávidel aj predtým, než sa stal zodpovedným za odhŕňanie snehu z cestných komunikácií a mestských chodníkov.

Boli sme sa ráno pozrieť ako to vyzerá po intenzívnom snežení v centre Bratislavy a naše zábery si môžete pozrieť v nasledujúcej fotogalérii:

Niektorých však sneh potešil, najmä deti. Takto krásne dnes snežilo na Ostredkoch:

(ars)

Páčil sa vám článok?