Staršia pani stratila cestou na nákup celú hotovosť, ale napokon sa udialo niečo nečakané

8.1.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Na facebookovej stránke Dúbravky sa včera objavil príspevok syna nešťastnej staršej ženy, ktorá cestou na nákup stratila celú hotovosť - presnejšie bankovky v hodnote 10 a 20 eur. Pán Peter sa v ňom miestnych obyvateľov opýtal, či peniaze náhodou niekto poctivý nenašiel v lokalite Homolova, respektíve ulice Pri kríži.

"Budem naivný a skúsim sa opýtať, či sa tu nenájde dobrá duša, ktorá našla 30 eur (dve bankovky v hodnote 10 a 20 eur) niekde pohodených. Vypadli mojej mamičke, keď šla na nákup. Homolova, Pri kríži a smerom k Tescu. Odplata: vhodný pitný nealko režim." napísal na FB stránku Dúbravka pán Peter H. 

Aj keď sa žiaden poctivý nálezca nenašiel a pochopiteľne, že už ani stratené peniaze, tak príspevok komentovala pani Paulína: "Kto je mamička? Pošlite do súkromnej správy číslo účtu. Síce som peniaze nenašla, ale rada jej nejaké pošlem."

Jej príspevok si vyslúžil obrovskú podpornú reakciu a v krátkom čase pod ním pribudli stovky lajkov ako aj pochvala v štýle, že si zaslúži veľký rešpekt. Napokon sa ozval aj autor zúfalého "inzerátu" a napísal: "To zas nie, nemusíte nič posielať. Ja to samozrejme pokryjem. Bol to len taký výkrik do tmy a neznáma, či sa náhodou nenájde dobrá duša, čo tie bankovky našla. Ale veľmi pekne vám ďakujem za toto krásne gesto. Dnes už sa také nevidí. Mám pocit, že asi nikde a nikdy."

(ars)

Páčil sa vám článok?