VIDEO: Americký herec Michael Douglas si nakrúcal Bratislavu - ktoré miesta ho najviac zaujali?

28.8.2019

Zdroj: FB Miroslav Lajčák

Páčil sa vám článok?

Určite ste zaregistrovali, že naše hlavné mesto pred niekoľkými dňami navštívil známy 74-ročný americký herec Michael Douglas, ktorý prišiel na Slovensko v sprievode svojej manželky - tiež herečky Catheriny Zeta - Jonesovej. Dvojica z Hollywoodu najnovšie zverejnila na sociálnej sieti video poskladané zo záberov, ktoré si u nás nakrútili. Čo všetko z Bratislavy sa do ich výberu dostalo?

Americký herec Michael Douglas na svojom oficiálnom instagramovom profile zverejnil video, ktoré nakrútil on, pravdepodobne na mobilný telefón počas svojej nedávnej návštevy na Slovensku, kam prišiel spoločne s manželkou Catheriny Zeta-Jones na pozvanie milionára Petra Korbačku. Prvé dni po prílete z USA strávili v našom hlavnom meste a boli ubytovaní v luxusnom hoteli River Park, o čom svedčí aj nasledujúca reportáž odvysielaná v televízii JOJ: 

Zdá sa, že hollywoodskému páru sa u nás skutočne páčilo o čom svedčí aj aktuálna Instagramová story Michaela Douglasa:

Vznikla na Michalskej ulici v Starom Meste a v záberoch sa objaví Michalská veža, niekoľko terás reštaurácií a podnikov z okolia, pouličný gitarista a samozrejme, že nemôže chýbať ani jedna z najväčších atrakcií bratislavského centra - socha Čumila. Okrem Bratislavy zavítala hviezdna dvojica aj do neďalekého Šamorína a na záver si urobila výlet do Vysokých Tatier, kde vznikla aj táto snímka herca v slovenskom ľudovom klobúčiku s jánošíkovským opaskom a valaškou v ruke:

Zdroj: Instagram M.D.

Sledujte Bratislavské noviny aj na Instagrame - aj Michael Douglas už o nich vie... :)

​(ars)

Páčil sa vám článok?