Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones navštívili Bratislavu

4.8.2019
0

Zdroj: FB Miroslav Lajčák

Páčil sa vám článok?

Mierový veľvyslanec Organizácie Spojených národov (OSN) Michael Douglas navštívil v nedeľu spolu s manželkou Catherine Zeta-Jonesovou Bratislavu.

Privítal ich šéf rezortu diplomacie Miroslav Lajčák. Americký herec pricestoval na Slovensko na súkromnú návštevu. "Teším sa, že som mohol na pôde nášho rezortu nadviazať na náš minuloročný rozhovor v New Yorku," uviedol Lajčák po stretnutí, ktoré sa uskutočnilo v historických priestoroch Palugyayovho paláca. Rozprávali sa o aktuálnom dianí vo svete, odzbrojovaní, ochrane práv detí, ale aj o spoznávaní Slovenska.

Ako šéf rezortu diplomacie povedal, s filmovou dvojicou sa zoznámil v New Yorku počas svojho pôsobenia vo funkcii predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN. "Michael Douglas je veľmi aktívnym mierovým veľvyslancom OSN, jeho angažovanosť je veľmi prínosná a rozhovor s ním inšpiratívny. Catherine Zeta-Jonesová je zase aktívna v charitatívnych organizáciách, ktoré sa venujú ochrane práv detí vo svete. Veľmi oceňujem angažovanosť známej hereckej dvojice," uzavrel Lajčák.

Zdroj: DB Miroslav Lajčák

(TASR) 

Páčil sa vám článok?