VIDEO a FOTO: Sting už je v Bratislave ako doma - ktorú reštauráciu tentokrát poctil svojou návštevou?

2.7.2019

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Už po siedmykrát v Bratislave koncertoval spevák a hudobník Sting. V nedeľu 30. júna absolvoval ďalšie beznádejne vypredané vystúpenie na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, kde ponúkol divákom svoje najväčšie hity. A hoci sa v našom meste tento svetoznámy umelec nezdržal dlho, tak až dvakrát počas svojho pobytu zavítal do jednej z prestížnych reštaurácií na brehu Dunaja, kde mu vraj najlepšie chutí...

Sting civilným menom Gordon Matthew Thomas Sumner je rodákom z anglického Wallsendu a popularitu získal už počas svojho pôsobenia v britskej kapele Police. Je držiteľom množstva hudobných cien, ale hlavne má na svojom konte desiatky hitov, ktoré sú v jeho koncertnom podaní pre divákov neskutočnou emóciou a nezabudnuteľným zážitkom. Aj jeho ostatné vystúpenie na zimnom štadióne Ondreja Nepelu bolo v nedeľu beznádejne vypredané, hoci naposledy u nás, teda presnejšie v Bratislave koncertoval približne pred rokom na Bratislavskom hrade spoločne s jamajsko-americkým raperom a spevákom Shaggym. 

Viac o jeho vlaňajšom vystúpení si môžete prečítať tu:

​Tentokrát nebol koncert pod holým nebom, ale v hale, čo mu však nijako neubralo na atmosfére ani akustike. Skôr naopak.  

Sting do koncertného programu zaradil mnoho svojich najznámejších piesní vrátane nezabudnuteľnej balady Shape Of My Heart, ktorá sa stala známou aj vďaka filmu Leon so slávnou hereckou dvojicou Jean Reno a Natalia Portman. 

O Stingovi je známe, že nemá žiadne hviezdne maniere a potvrdilo sa to aj teraz. „Je veľmi pokorný a skromný, tým pádom aj tie jeho požiadavky boli veľmi štandardné. Jediná zaujímavosť je, že prišiel s vlastným šéfkuchárom, ktorý preňho varil vegetariánske jedlá a počas svojho pobytu vypil dosť veľa čaju," prezradila Jana Mudríková z agentúry Vivien, ktorá koncert organizovala. 

Aj napriek tomu, že svetoznámy umelec mal so sebou vlastného kuchára, tak mu asi dal na chvíľu aj voľno, pretože sa vybral až dvakrát najesť do Massimo ristorante, ktorá je súčasťou River Parku na Dvořákovom nábreží. "Pán Sting u nás jedol pri prvej návštebe steak Wagyu  a vrátil sa ešte aj na druhý deň, kedy si dal grilovaného morského vlka Fileto di branzino, ktorý sa podáva s brokolicovým pyré, citrusovou omáčka a baby brokolicou," povedali nám v obľúbenej talianskej reštaurácii na brehu Dunaja, kde sa spevák s personálom na pamiatku aj odfotografoval: 

Zdroj: FB Massimo ristorante

​Sting sa v reštaurácii objavil až dvakrát a počas vlaňajšej návštevy Bratislavy rozdal pred hotelom aj niekoľko autogramov:

​(ars)

  

Páčil sa vám článok?